Menu
Račun
0

+386 40 680 119 

Košarica 0 Izdelkov 0,00
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

SanLight Q4W S2.1 Gen2 – 165 W

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

SanLight Q4W S2.1 Gen2 – 165 W (PPF 416 µmol/s)

SanLight Q4W S2.1 Gen2 – 165 W (PPF 416 µmol/s)

Najsodobnejša LED svetilka Grow z močjo 165 W

Avstrijsko podjetje SANlight je z novo generacijo 2 svoje serije Q dodatno optimiziralo že tako izjemno LED osvetlitev. SANlight je prvi proizvajalec, ki je v vseh razpoložljivih modelih dosledno uporabljal 2 mm² led čip z veliko močjo podjetja Osram. Rezultat je 15% več svetlobe za enako porabo energije! Izkušnje z LED -diodami SANLight so bile vedno pozitivne. LED svetila serije Q podjetja SANlight ustvarjajo dosledno večje donose ob bistveno nižjih obratovalnih stroških kot primerljive luči NDL Grow.

SANLIGHT_LED

Tako kot predhodniki je tudi druga generacija serije Q prepričljiva z največjo učinkovitostjo in popolnim nadzorom svetlobe. Vsi modeli druge generacije so dimmable (zatemnilni), pozneje jih je mogoče enostavno razširiti in po potrebi zagnati. SANlight lahko brez pretiravanja opišemo kot tehničnega vodilnega na področju visoko učinkovitih sistemov LED razsvetljave za vzgojo rastlin v zaprtih prostorih. Svetilke so razvite in proizvedene v Avstriji ter postavljajo nove standarde glede svetlobne moči, zanesljivosti in trajnosti.

Noben foton ni zapravljen!

SANLIGHT_LED

Lastnosti:

◦ Največji izkoristek, svetlobna moč, največja učinkovitost
◦ Brezšumno delovanje (pasivno hlajenje)
◦ Življenjska doba več kot 100.000 ur
◦ Kot nalašč za mini boxe do 80 x 80 cm

Ena od izjemnih lastnosti serije Q podjetja SANlight je nadaljnja izboljšana sekundarna optika vseh svetilk. Zaradi natančnega nadzora svetlobe 90 ° te tehnologije se skoraj nič svetlobe ne izgubi. Več kot 95% fotonov LED čipa je zajetih in uporabnih za vaše rastline. Vaš šotor za rast bo homogeno osvetljen do zadnjega vogala. Nova tehnologija led čipov z površino samo 2 mm² podjetja Osram zagotavlja tudi najvišjo učinkovitost pri pretvorbi električne energije v svetlobo.

Sanlight Gen 2 – Tiho hladno

Hlajenje serije Q je pasivno in brez hrupa zaradi zelo velikega aluminijastega hladilnika. Tudi pri zelo visokih temperaturah okolja modul ostane dobro ohlajen in deluje ustrezno, učinkovito in zanesljivo.

Vzdrževanje:

Zaradi onesnaženja ni zmanjšanja proizvodnje.
Onesnaženje starejših LED v rastni sobi lahko zelo hitro privede do opaznega zmanjšanja zmogljivosti. In čiščenje je, če sploh, zelo težko. SANLight LED diode so zaščitene pred umazanijo zaradi svoje izključne sekundarne optike in jih po potrebi enostavno očistimo z vlažno krpo. Na ta način LED moduli SANlight zlahka dosežejo neprimerljivo življenjsko dobo več kot 100.000 ur!

Enostavno preklapljanje prek verižice marjetice

Led diode SANlight serije Q so možno zamenjati, kar pomeni, da lahko zaporedno povežete več modulov LED SANlight. Z enim samim vtičem lahko popolnoma in brez težav osvetlite območja od 0,36 m² do 7 m². Poleg tega so vsi modeli serije Q Gen2 zdaj pripravljeni na zatemnitev. Izbirate lahko med zanesljivo in stroškovno učinkovito različico M-Dimm in zatemnilnikom prek Bluetootha. M-Dimmer ne potrebuje omrežne komunikacije in lahko upravlja vsako svetlobo posebej. Možna je tudi simulacija sončnega vzhoda. Z zatemnilnikom Bluetooth lahko preprosto upravljate prek mobilnega telefona ali tabličnega računalnika, luči pa lahko upravljate posamično ali v skupini prek aplikacije. Še posebej za večje prostore za rast, zatemnilnik Bluetooth ponuja zelo profesionalen in sodoben nadzor.

SANLIGHT_LED

Razširitev:

Z lahkoto povečanje zmogljivosti in nadgradnje
Moduli Q2 serije Gen2 so tudi “pripravljeni za povečanje”. Če se zahteve glede zmogljivosti in donosa povečajo, lahko prodajalec svetilke SANlight poveča svetilko za nadaljnjih 10%. Na enak način je mogoče vse svetilke serije Q enostavno nadgraditi in zamenjati z najnovejšo generacijo modulov.

Širokopasovni in neprekinjen svetlobni spekter
LED moduli serije Q ustvarjajo širokopasovni in neprekinjen svetlobni spekter, ki je posebej zasnovan za potrebe obratov za pridelavo sadja. Ustvarjeni svetlobni spekter ustreza zahtevam vaših rastlin tako v fazi rasti kot v fazi cvetenja.

Širitev palete izdelkov
Z generacijo 2 serije Q je SANLight znatno razširil svojo paleto izdelkov in vsem svetilkam dal 15% več svetlobe. Portfelj se zdaj giblje od Q1 s 50 W do Q6 z zmogljivimi 245 W. Raztegnjene različice L serije Q so zakoniti nasledniki prejšnje serije S. Vse svetilke te generacije imajo tudi popolnoma kakovostne priključke iz Wielanda, ki so bili preizkušeni že vrsto let.

Nastavitve:

◦ Eko
◦ Expert

SANlight je razvil dve različni nastavitvi za različne zahteve in izkušnje z rastjo v zaprtih prostorih. Z Eco nastavitvami lahko dosežete podobne pridelke kot z natrijevi ali metalhalogenimi svetilkami, vendar se poraba energije zmanjša na absolutni minimum. Stroški nabave so obvladljivi in ​​morebitne napake pri zagonu niso tako resne. Zatemnitev pri Eco Setup ni nujno potrebna. Za izkušene pridelovalce strokovna nastavitev zagotavlja najvišje pridelke glede kakovosti in količine.

Več informaciji o nastavitvah lahko preberete pod rubriko “Prenosi Datotek”

Garancija: 2 Leti

Poreklo: Avstrija


notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Proizvajalec SanLight
Model Q4 W S2.1 Gen2
Mere 555 x 119 x 174 mm
Masa 4.61 kg
Napetost 220/240 V
Frekvenca 50-60 Hz
Moč 165W
Napajalni kabel Priložen 2,1 m
Izhod v μmol 416 µmol/s
Garancija 2 Leti
SKU GRO3288
Tok Max. 0.78 A
Zasčita IP40
Svetlobni spekter 400 - 780 nm
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “SanLight Q4W S2.1 Gen2 – 165 W”

Prenos Datotek

SanLight Q4W S2.1 Gen2 – 165 W

Prenos

Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Adjust-A-Wings E-40

Rezervno okovje E40 ustreza vsem velikostim in modelom reflektorjev Adjust-A-Wings.

Philips Master Son-T Pia Plus 400 W

Sijalka Philips Master Son-T Pia Plus 400 W / 2000 K je primerna za obdobje rasti in cvetenja.
Sale! Lumatek 1000 W Dual Spectrum 2000 K

Lumatek 1000 W Dual Spectrum 2000 K

Sijalka Lumatek 1000 W Dual Spectrum 2000 K je primerna za uporabo v fazi vegetacije in fazi cvetenja rastlin...
88,00 Dodaj v košarico

Reflektor Stucco 47 x 47 cm

Cenovno ugoden reflektor Stucco je primeren za HPS in MH sijalke moči 250 W, 400 W, 600 W. Narejen je iz aluminija in ima granulirano površino.

Lumatek 600 W MH 4200 K

Sijalka Lumatek Full Spectrum MH 600 W / 4200 K ima povečan svetlobni spekter modre barve, ki služi za hitrejšo vegetacijo, ter stabilno in zdravo rast rastlin.

Analogni timer CE

Analogni timer Cornwall Elektronics je cenovno ugodna rešitev za samodejni vklop in izklop naprav, kot so naprimer ventilatorji. Enostaven za uporabo s 15 minutnim preklopnim časom in 96 možnimi kombinacijami.

Lumatek 1000 W MH 4000 K

Sijalka Lumatek MH 1000 W / 4000 K ima povečan svetlobni spekter modre barve, ki služi za hitrejšo vegetacijo, ter stabilno in zdravo rast rastlin.

Lumatek 250 W MH Grow 4200 K

Sijalka Lumatek Full Spectrum MH 250 W / 4200 K ima povečan svetlobni spekter modre barve, ki služi za hitrejšo vegetacijo, ter stabilno in zdravo rast rastlin.

Sylvania Britelux 250 W HSI-T SX 4200 K

Sijalka Sylvania Britelux 250 W HSI-T SX 4200 K je idealna za obdobje rasti. Visok delež modre barve v barvnem spektru, ki ga oddaja MH sijalka,....

Elektrox 250 W MH Super Grow 5600 K

Sijalka Elektrox Super Grow 250 W MH 5600 K je namenjena za uporabo v fazi rasti rastlin zaradi njihovega modrega....
Back to top