Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

TexPot – Textile 25 L

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

TexPot – Textile 25 L

TexPot – Textile 50 L

Texpot je vaza iz fleksibilne geotekstilne tkanine visoke kakovosti, ki je idealna za gojenje rastlin. Toplota je sproščena v učinkovitem in naravnem okolju s popolnimi pogoji za rast in vzdrževanje mase ali koreninskega sistema. Texpot je odgovoren za prezračevanje koreninske strukture od vrha do dna, zaradi česar je učinkovito zračno obrezovanje korenin, ki spodbuja in organizira veliko koreninsko maso.

Primereno za vse rastne medije: Kokos, zemlja, rockwool, perlite….

Texpot, je vaza iz fleksibilne geotekstilne tkanine visoke kakovosti, ki je idealna za gojenje rastlin. Med koristmi pričakujemo, da je toplota, sproščena v učinkovitem in naravnem okolju, ki ustvarja okolje s popolnimi pogoji za rast in vzdrževanje mase ali koreninskega sistema resnično spektakularno. Texpot je odgovoren za prezračevanje koreninske strukture od vrha do dna, zaradi česar je učinkovito zračno obrezovanje korenin, ki spodbuja in organizira veliko koreninsko maso, ki raste vstran namesto okrog.

Priporočljivo je uporaba pri gojenju rastlin na prostem, zlasti za ohranjanje hladnega območja korenin in izogibanje udarcem glede na druge vrste posod. Gojenje rastlin v zaprtih prostorih je z uporabo Texpota več kot dokazano uspešno. Zelo enostaven za shranjevanje in rokovanje, lahko ga operete v stroju in je pripravljen za drugo uporabo. Zmanjšan vpliv na okolje z neuporabo olja, pridobljenega iz proizvodnje.

Lastnosti:

Boljše prezračevanje korenin
Primeren za notranjo in zunanjo gojenje
Lahek in enostaven za shranjevanje in transport
Zmanjšanje toplotnega stresa
Nadaljnji razvoj in proizvodnja
Material spoštuje okolje
Kvadratna osnova za dodatno stabilnost
Za večkratno uporabo, trpežna in dolgotrajna

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
Naziv izdelkaTexpot 25 Textile
Oblika VazeKvadratna
BarvaČrna
Volumen25 L
ProizvajalecTexpot
MaterijalTekstil
SKU IzdelkaGRO2573
Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Podstavek za vazo – VEP-33

Podstavek za vazo - VEP-33 je namensko izdelan za vazo VEGA-VE33 (30L) iz visokokakovostnega kopolimernega polipropilena. ...

Okrogel podstavek za vazo Fenice Ø25 cm

Plastični okrogel podstavek FE-25 za zadrževanje odvečne vode pri zalivanju rastlin v vazah. Primeren za okroglo vazo premera Ø20 cm..

Podstavek za vazo – VEP-21

Podstavek za vazo – VEP-21 namensko izdelan za vazo VEGA-VE21 (9L) iz visokokakovostnega kopolimernega polipropilena. …

Vaza Black Vega VE-13 (2L)

Vega kvadratna vaza v črni barvi za gojenje rastlin v različnih substratih, ki se zelo dobro prilagaja gojenju v zaprtih prostorih zahvaljujoč 

Vaza 23 x 23 x 26 cm – 11L

Trpežna in kot nalašč za številne vrste tal ali hidroponskih rastnih medijev. Črna plastična vaza iz Polipropilena 23 x 23 x 26 cm (11 L).

Okrogel podstavek za vazo Fenice Ø45 cm

Plastični okrogel podstavek FE-45 za zadrževanje odvečne vode pri zalivanju rastlin v vazah. Primeren za okroglo vazo premera Ø45 cm...

Vaza Black Vega VE-23 (11L)

Black Vega kvadratna vaza v črni barvi za gojenje rastlin v različnih substratih, ki se zelo dobro prilagaja gojenju v zaprtih prostorih zahvaljujoč ...

Vaza 10,5 x 10,5 x 22 cm – 1,8 L

Trpežna in kot nalašč za številne vrste tal ali hidroponskih rastnih medijev. Črna plastična vaza iz Polipropilena 10,5 x 10,5 x 22 cm - (1,8 L).

Vaza 17,5 x 17,5 x 25 cm – 6L

Trpežna in kot nalašč za številne vrste tal ali hidroponskih rastnih medijev. Črna plastična vaza iz Polipropilena 17,5 x 17,5 x 25 cm (6 L).Vaza 17,5 x 17,5 x 25 cm - 6L.

Vaza Black Vega VE-21 (9L)

Vega kvadratna vaza v črni barvi za gojenje rastlin v različnih substratih, ki se zelo dobro prilagaja gojenju v zaprtih prostorih zahvaljujoč ...
Back to top