Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Tobačnica ” Pure “

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Cbd Shop ▼

Opis

Opis

Tobačnica ” Pure “Tobačnica ” Pure “

Tobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobaka.

Tobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobaka.Tobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobaka.Tobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobaka.Tobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobaka.Tobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobaka.Tobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobaka.Tobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobaka.Tobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobaka.Tobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobaka.Tobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobaka.Tobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobaka.Tobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobakaTobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobakaTobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobakaTobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobakaTobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobakaka.Tobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobaka.Tobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobaka.Tobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobakaTobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobakaTobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobakaTobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobakaTobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobakakonoplje in bomba

Mere tobačnice:

zaprta 11 x 18 cm
odprta 31 x 18 cm

Poreklo: Nepalnotranji link
zunanji link

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Vrečast nahrbtnik OHP

Vrečast nahrbtnik iz bombaža z naramnicami v naravni barvi z logotipom Old Hemp Pharmacy.

Drobižnica iz konoplje – okrogla

Drobižnica iz konoplje - okroglaNaravna drobižnica okrogle oblike za shranjevanje drobiža.Sestavljata jo dva žepa, ki se zapirata z zadrgo.Drobižnica je znotraj podložena z bombažem, navzven pa s konopljo. V naravni barvi.Premer: 12cm

Torbica za okoli pasu

Torbica za okrog pasu iz konoplje in bombaža s tremi predalčki na zadrgo.Nastavljiva dolžina pasu 75-105 cm.

Nahrbtnik

Nahrbtnik narejen v kombinaciji z konopljo in bombažem z nastavljimi naramnicami.Predali se zapirajo z zadrgo.

Tobačnica

Tobačnica za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.

Konopljina kapa

Naravna konopljina kapa v naravni ali črni barvi, obložena z bombažem.Konopljino blago velja za zelo trpežno in zračno tkanino.
17,9918,99Dodaj v košarico

Konopljina kapa

Naravna konopljina kapa v naravni ali črni barvi, obložena z bombažem.Konopljino blago velja za zelo trpežno in zračno tkanino.
17,9918,99Dodaj v košarico

Torba z naramnico – žep spredaj

Naravna konopljina torba z naramnico narejena iz konoplje. Notranjost podložena z bombažem... S tremi predalčki, ki se zapirajo na zadrgo...

Denarnica ” Ježek “

Denarnica narejena samo iz konoplje z mehanizmom ježka. Predali se zapirajo z zadrgo Mere: 22x12cm

Stranska torbica za okrog pasu

Stranska torbica z za okrog pasu (prilagodljiv) narejena iz konoplje in bombaža s tremi žepi.Na voljo v naravni barvi konoplje.
Back to top