Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Tobačnica

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Cbd Shop ▼

Opis

Opis

TobačnicaTobačnica

Tobačnica za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.

za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.za shranjevanje tobaka in za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete. za shranjevanje tobaka in za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete. za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.za shranjevanje tobaka in in papirčkov za cigarete. za shranjevanje tobaka in za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete. za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.za shranjevanje tobaka in in papirčkov za cigarete. za shranjevanje tobaka in za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete. za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.za shranjevanje tobaka in in papirčkov za cigarete. za shranjevanje tobaka in za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete. za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete.za shranjevanje tobaka in in papirčkov za cigarete. za shranjevanje tobaka in za shranjevanje tobaka in papirčkov za cigarete. za shranjevanje tobaka in papirčkov

Mere tobačnice:

◦ zaprta 16,5 x 8 cm
◦ odprta 22,5 x 16,5 cm

Poreklo: Nepalnotranji link
zunanji link

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Vrečast nahrbtnik OHP

Vrečast nahrbtnik iz bombaža z naramnicami v naravni barvi z logotipom Old Hemp Pharmacy.

Konopljina kapa

Naravna konopljina kapa v naravni ali črni barvi, obložena z bombažem.Konopljino blago velja za zelo trpežno in zračno tkanino.
17,9918,99Dodaj v košarico

Stranska torbica za okrog pasu

Stranska torbica z za okrog pasu (prilagodljiv) narejena iz konoplje in bombaža s tremi žepi.Na voljo v naravni barvi konoplje.

Nahrbtnik

Nahrbtnik narejen v kombinaciji z konopljo in bombažem z nastavljimi naramnicami.Predali se zapirajo z zadrgo.

Torba z naramnico

Naravna konopljina torba z nastavljivo naramnico, znotraj obložena z bombažem. Sestavljena je iz 3 velikih žepov, dva od njih se zapreta z zadrgo, tretji pa na preklop z ježkom. Na sprednji strani je na voljo tudi obesek za ključe.Na voljo v naravni barvi.

Vrečast nahrtbnik konoplja

Vrečast nahrbtnik iz naravne konoplje z naramnicami.Vsak vrečast nahrbtnik je unikaten, zaupajte nam ali želite bolj naravne ali vzorčaste barve.

Denarnica

Denarnica iz konoplje in usnja. V notranjosti zadrga ter žepki. Zapiranje z gumbom.Velikost denarnice: 10,5 x 11 cmNa voljo v dveh barvah.

Denarnica ” Ježek “

Denarnica narejena samo iz konoplje z mehanizmom ježka. Predali se zapirajo z zadrgo Mere: 22x12cm

Tobačnica ” Pure “

Tobačnica narejena iz konoplje in bombaža za shranjevanje tobaka.

Rasta konopljina kapa

Naravna rasta konopljina kapa z dodatnim prostorom za drede. Obložena z bombažem.Konopljino blago velja za zelo trpežno in zračno tkanino.
Back to top