Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

V12 Plus Twisty Gold Bubbler Kit

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Head Shop ▼

Opis

Opis

V12 Plus Twisty Gold Bubbler Kit

V12 Plus ‘Twisty Gold Bubbler KIT’ je steklen bong narejen za V12 Plus Twisty Gold Blunt.

Zraven dobite priloženo posebno stekleno pipo V12 Plus Twisty Gold Blunt z svedrom iz medenine.
Zraven dobite priloženo posebno stekleno pipo V12 Plus Twisty Gold Blunt z svedrom iz medenineZraven dobite priloženo posebno stekleno pipo V12 Plus Twisty Gold Blunt z svedrom iz medenineZraven dobite priloženo posebno stekleno pipo V12 Plus Twisty Gold Blunt z svedrom iz medenineZraven dobite priloženo posebno stekleno pipo V12 Plus Twisty Gold Blunt z svedrom iz medenineZraven dobite priloženo posebno stekleno pipo V12 Plus Twisty Gold Blunt z svedrom iz medenineZraven dobite priloženo posebno stekleno pipo V12 Plus Twisty Gold Blunt z svedrom iz medenineZraven dobite priloženo posebno stekleno pipo V12 Plus Twisty Gold Blunt z svedrom iz medenineZraven dobite priloženo posebno stekleno pipo V12 Plus Twisty Gold Blunt z svedrom iz medenine.

V notranjosti cevi iz toplotno odpornega kremenčevega stekla je vijak iz medenine. Navitje spiralnega vijaka tvorijo delne komore. Če v stekleno telo dodate do 2g tobaka ali drugih zelišč in nato ustnik obrnete, se por svežega zelišča potisne naprej.
Če se ta porabi, ustnik ponovno obrnite. Pepel se spusti navzdol, medtem ko se nova porcija tobaka ali zelišč hkrati potisne naprej. Da dragocene mešanice na poti ne izgubite, jo lahko zaščitite s silikonskim pokrovčkom.

Toda tehnologija vijakov ne samo da deli posamezne dele, ampak tudi zagotavlja podvojitev poti dima. Ta omogoča absorpcijo več toplote in dim se ohladi -30%, preden ga vdihnemo.

Poreklo: EU
notranji link
zunanji link

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Twister Spring Pipe “Pink”

Twister Spring Pipe "Pink" je patentirana, skoraj nezlomljiva čista pipa z vzmetjo, zasnovana na Švedskem. Pipo je mogoče razstaviti, tako...Ročna pipa iz anodiziranega aluminija 105mm modra

Ročna pipa iz anodiziranega aluminija 105mm zlata

Ročna pipa narejena iz anodiziranega aluminija primerna za vsak žep.Sestavljena je iz več posodic katere delujejo kot mrežica.Za enostaven in čist užitek pri kajenju.

Lesena pipa ” Ebenovina ” 125mm

Ročno narejena lesena pipa " Ebenovina " 130mm narejena iz izjemno trdega črnega Afriškega lesa ebenovina, primerna za vsak žep.Za enostaven in čist užitek pri kajenju.

Rezervne mrežice za bonge 12,5mm

Rezervne mrežice Black Leaf  iz nerjavečega jekla za pipe, bonge, …

Mini Alu Pipa ” Mushroom ” 90mm črna

Mini razstavljiva aluminijasta ročna pipa ” Mushroom ” .Primerna tudi kot obesek za ključe.Za enostaven in čist užitek pri kajenju. Mini Alu Pipa " Mushroom " 90mm črna

Twister Spring Pipe “Green”

Twister Spring Pipe "Green" je patentirana, skoraj nezlomljiva čista pipa z vzmetjo, zasnovana na Švedskem. Pipo je mogoče razstaviti, tako...Ročna pipa iz anodiziranega aluminija 105mm modra

Steklena pipa ” DAB ” 170mm

Ročno izdelana steklena pipa z imenom ” DAB ” narejena iz toplotno odpornega borosilikatnega stekla prozorne barve.Za enostaven in čist užitek pri kajenju.

Ročna pipa iz anodiziranega aluminija 105mm srebrna

Ročna pipa narejena iz anodiziranega aluminija primerna za vsak žep.Sestavljena je iz več posodic katere delujejo kot mrežica.Za enostaven in čist užitek pri kajenju

Lesena pipa ” Sheesham ” 125mm

Ročno narejena lesena pipa narejena iz izjemno dragocenega sheesham vzorčastega zlato rjavega lesa primerna za vsak žep.Pipa se razstavi na dva dela ( narejena na navoj ) za lažje čiščenje.Za enostaven in čist užitek pri kajenju. Lesena pipa " Sheesham " 125mm

Lesena pipa ” Ebenovina ” 90mm

Ročno narejena lesena pipa " Ebenovina " 130mm narejena iz izjemno trdega črnega Afriškega lesa ebenovina, primerna za vsak žep.Za enostaven in čist užitek pri kajenju.
Back to top