Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Ventilator TT 150 Un Temp

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Ventilator Vents TT 150 Un (520 m³/h)

Ventilator Vents TT 150 Un (520 m³/h)

Ventilatorji VENTS TT 150 Un so opremljeni s širokimi zmogljivostmi in visoko zmogljivostjo osnih in centrifugalnih ventilatorjev ter so posebej zasnovani za dovodno in izpušno prezračevanje prostorov, ki zahtevajo visok tlak, močan pretok zraka in nizko raven hrupa. Ventilatorji so združljivi z okroglimi zračnimi kanali od Ø 150 do 315 mm. Sistemi za izpušno prezračevanje na osnovi ventilatorjev VENTS TT Un so najboljša rešitev za prezračevanje kopalnic in kuhinj ter drugih vlažnih prostorov, pa tudi za prezračevanje stanovanj, počitniških hiš, trgovin, kavarn itd.

Modeli vents TT-Un imajo vgrajen regulator hitrosti z elektronskim termostatom in senzorjem temperature pritrjen na 4 m kablu. Logika delovanja na podlagi temperature. Ohišje ventilatorja z dobrimi mehanskimi lastnostmi in obstojnostjo na temperature je izdelano iz kvalitetne plastike. Vhodni priključek je opremljen s kolektorjem, ki omogoča nemoten dovod zraka v ventilator.

text Lumatek Attis 200 W LED

Oblika hemisferičnega rotorja(veternica) in posebej profilirana rezila povečajo krožno hitrost pretoka zraka ter zagotavljajo večji tlak in zmogljivost v primerjavi s standardnimi aksialnimi ventilatorji. Difuzor, posebej profiliran rotor in usmerjevalne lopatice na izhodu iz ohišja ventilatorja porazdelijo pretok zraka tako, da dosežejo najboljšo kombinacijo visokih zmogljivosti, povečanega tlaka in nizkega hrupa.

Lastnosti:

Vgrajen nadzor hitrosti in temperature
4 m dolga sonda za natančno odčitavanje temperature vašega okolja
Do 520
m³/h pretoka zraka
Tiho delovanje, raven hrupa 33÷44 dBA
Nadzor temperature ventilatorja se lahko uporablja za zmanjšanje hitrosti ventilatorja skozi noč na minimum
Združljiv s ogljikovimi filtri

Regulacija hitrosti:

Motorje z dvojno hitrostjo krmilite z vgrajenim stikalom (možnost V) ali zunanjim stikalom za večstopenjske ventilatorje (na voljo po ločenem naročilu).

Montaža:

Ventilatorji so primerni za montažo pod katerim koli kotom in točko sistema.
V en sistem je lahko nameščenih več ventilatorjev
Vzporedna montaža za povečanje pretoka zraka
Zaporedna montaža za povečanje obratovalnega tlaka

Napajalni kabel ICE320-C13  NI PRILOŽEN!

Poreklo: EUnotranji link

 

Oznaka

Vrednost

Merska enota

ØD

146

mm

B

223

mm

H

250

mm

L

295

mm

notranji link
zunanji link

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecVents
TipAksialni
Premer odprtine150 mm
TokMax 0,27 A
MAX. prenešena temperatura-25...+40 °С
Napetost∿ 220-240 V
Frekvenca50 - 60 Hz
Hrupnost33 - 44 dBА
Moč29 - 60 W
Materijal ohišjaPlastika
MAX. pretok zraka405 - 520 m³/h
EC motorNE
ModelTT
MAX. št. vrtljajev1680 - 2460 n/min-1
Masa2,65 Kg
Višina250 mm
IP zaščitaIPX4
SKUGRO2054
Širina223 mm
Dolžina295 mm
Prenos Datotek

NAVODILA ZA UPORABNIKE VENTS-TT-UN.PDF

Prenos

Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Aluflex cev 254 mm – 1 m

Aluflex cev premera 254 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Krmilnik ventilacije EC LCD 2 FANS

GSE EC krmilnik z LCD zaslonom. Nastavitve in prikazi hitrosti, temperature, dnevne / nočne vlažnosti, negativni tlak...

ISO Box 4250 m³/h

Ventilator Iso Box, Nizozemskega podjetja Airfan s sposobnostjo velikega pretoka zraka in dodatno protihrupno izolacijo.

Sonoflex cev 102 mm – 1 m

Fleksibilna dušilna cev Sonoflex 102 mm za prezračevanje z zvočno in toplotno izolacijo.

Aluflex cev 102 mm – 10 m

Aluflex cev premera 102 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru ter pritrdi na prezračevalni sistem.

Ventilator VK 250 EC

Ventilatorji Vents VK z motorji EC so mojster za vse, ko gre za prezračevanje notranjih prostorov...Pretok zraka 1250 m³/h...

Karbonski filter CAN LITE 2000 – Ø254 mm

Karbonski filter Can-Filters CAN-LITE 2000 za vrhunsko naravno čiščenje zraka s pretokom zraka do 2000 m³/h in premerom prirobnice Ø250 mm..

Combiflex cev 254 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 254 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....

Karbonski filter CAN 150

Karbonski filter CAN 150 za vrhunsko naravno čiščenje zraka z največjim pretokom 2100 m3/h.
386,00389,00Dodaj v košarico

CombiFlex cev 102 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 102 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....
Back to top