Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Ventilator VKO 100

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Grow Shop ▼

Opis

Opis

Ventilator TT-PRO 250

Cevni ventilator VENTS VKO 100 (105 m³/h)

Aksialni ventilatorji Vents VKO so zasnovani za odvod in dovod zraka s pretokom zraka od 105÷358 m3/h odvisno od modela. Ventilatorji so primerni za neprekinjeno ali periodično odzračevanje med drugim kopalnic, tuš kabin in kuhinj. Modeli Vents VKO dosegajo nizko do srednje gibanje zračnega toka na kratke razdalje pri nizkem zračnem uporu. Ohišje je izdelano iz visokokakovostne trpežne ABS plastike, ki je odporna na UV žarke. Zahvaljujoč pametni zasnovi je učinkovitost ventilatorja visoka, življenjska doba pa dolga.

Zanesljiv in nizko vatni elektromotor je zasnovan za neprekinjeno delovanje in ne zahteva vzdrževanja. Poleg tega je motor opremljen z zaščito pred pregrevanjem. Hitrost vrtenja se lahko krmili z sobnim regulacijskim stikalom za svetila, ki ni vključeno v paketu dostave. Ventilator se vgradi v ustrezno velikost kanala in je primeren za zračne kanale Ø 100 mm. V primeru priključka gibljivega kanala ventilator zaradi varnosti vedno pritrdite s sponkami.

V naši ponubi na izbiro: VKO-100, VKO-125, VKO-150.

Povečati učinkovitost? Zaporedno namestite dva ventilatorja.

Lastnosti:

◦ Pretok zraka: 105 m³/h
◦ Aksialni ventilator
◦ Tiho delovanje: 27 – 37 dBA
◦ Dolga življenska doba

Napajalni kabel ni priložen!

Poreklo: EUnotranji link

 

 

Oznaka

Vrednost

Merska enota

ØD

100

mm

ØD1

104

mm

L

91

mm

L1

31

mm

Dodatne informacije
Tehnični podatki
ProizvajalecVents
TipAksialni
Premer odprtine100 mm
Tok0,085 A
Napetost∿ 220-240 V
Frekvenca50 - 60 Hz
Hrupnost37 dBA
Moč14 W
Materijal ohišjaABS
MAX. pretok zraka105 m³/h
EC motorNE
ModelVKO
MAX. št. vrtljajev2300 n/min-1
Masa410 g
IP zaščitaIPX4
SKUGRO0776
Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Ventilator VKO 100”

Leave the field below empty!

Prenos Datotek

NAVODILA ZA UPORABNIKE VENTS-VKO.PDF

Prenos

Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Karbonski filter CAN 150

Rating:
Karbonski filter CAN 150 za vrhunsko naravno čiščenje zraka z največjim pretokom 2100 m3/h.
386,00389,00Dodaj v košarico

Krmilnik ventilacije EC LCD 2 FANS

GSE EC krmilnik z LCD zaslonom. Nastavitve in prikazi hitrosti, temperature, dnevne / nočne vlažnosti, negativni tlak...

Aluflex cev 406 mm – 1 m

Aluflex cev premera 406 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

ISO Box 4250 m³/h

Ventilator Iso Box, Nizozemskega podjetja Airfan s sposobnostjo velikega pretoka zraka in dodatno protihrupno izolacijo.

Karbonski filter CAN LITE 2000 – Ø254 mm

Karbonski filter Can-Filters CAN-LITE 2000 za vrhunsko naravno čiščenje zraka s pretokom zraka do 2000 m³/h in premerom prirobnice Ø250 mm..

Aluflex cev 165 mm – 1 m

Aluflex cev premera 165 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Aluflex cev 315 mm – 1 m

Aluflex cev premera 315 mm je izredno fleksibilna, enostavno se jo prilagodi v vsakem prostoru in pritrdi na prezračevalni sistem.

Karbonski filter CAN 100

Rating:
Karbonski filter CAN 100 za vrhunsko naravno čiščenje zraka z največjim pretokom  1400 m³/h.
297,00299,00Dodaj v košarico

Combiflex cev 315 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 315 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....

CombiFlex cev 102 mm – 1 m

Fleksibilna cev Combiflex 102 mm primerna za uporabo pri sistemih za ogrevanje in prezračevanje. Notranjost cevi, izdelana iz aluminija in poliestra,....
Back to top