Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

X-Max Ace Vaporizator “brown”

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Head Shop ▼

Opis

Opis

X-Max Ace Vaporizator “brown”

X-Max Ace Vaporizator “brown”

Z ‘ACE’, priročnim vaporizatorjem iz serije XMax®, imate vedno asa v rokavu – ali bolje – v žepu. Izjemna zmogljivost, enostavno upravljanje z eno roko in odlične lastnosti bodo navdušili poznavalce zelišč in koncentratov.

To se začne z polnjenjem zelišč: Območje okrog grelne komore iz črne keramike je poševno, tako da lahko zelišča enostavno drobite nanj in jih napolnite. Za uparjanje izvlečkov, kot sta vosek ali olje, je kapsula iz nerjavečega jekla, ki se napolni in vstavi v grelno komoro. Črna keramika dobro ohranja dotok ogrevanega zraka, vendar izolirana od tehnologije, kar zagotavlja enakomerno in konstantno ogrevanje. Na ta način se zelišča in izvlečki še posebej enakomerno uparijo pri stalni temperaturi.

Mimogrede, magnetno držan ustnik je prav tako izdelan iz keramike. Zmogljiva litij-polimerna baterija 2.600 mA/h zdrži popolnoma napolnjena 15 vape sej po 5 minut. Poleg 5-minutnega cikla, časovnik ponuja tudi 10-minutni cikel.

Ogrevanje na zadnjo nastavljeno temperaturo je precej hitro. Želeno temperaturo je mogoče natančno nastaviti na stopnjo v območju od 212 ° F do 464 ° F (100 ° C do 240 ° C). Dodatno je na voljo tudi funkcija ojačevalnika, pri kateri se temperatura po dvakratnem pritisku na gumb za vklop dvigne neposredno na 491 ° F (255 ° C) in ostane eno minuto. Vse nastavitve je mogoče prebrati na OLED zaslonu, prisotni pa so tudi signali vibriranja. Samodejni izklop po poteku časovnika preprečuje pregrevanje naprave.

In zdaj najboljša lastnost: z drsnim gumbom na sprednji strani uparjalnika lahko potisnete grelno komoro navzgor in jo enostavno izpraznite! Prednost je tudi zamenljiva baterija. Komplet uparjalnika ‘ACE’ je opremljen s široko paleto dodatkov.

Obseg dobave:

◦ 1 kos XMax® ‘ACE’ uparjalnik
◦ 1 kos 2.600 mA/h baterija za ponovno polnjenje
◦ 1 kos USB kabel
◦ 1 kos koncentrat kapsule
◦ 4 kos mrežica
◦ 3 kos alkoholnega robčka 3 kos vatiranih palčk
◦ 1 kos čistilna krtača
◦ 1 kos silikonsko držalo
◦ 2 kos o – obročki( o-ring)
◦ 1 kos priročnik GER, EN, ES, FR

Poreklo: EU

 


notranji link
zunanji link

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

X-Max Ace Vaporizator “Black carbon”

Z ‘ACE’, priročnim vaporizatorjem iz serije XMax®, imate vedno asa v rokavu – ali bolje – v žepu. Izjemna zmogljivost, enostavno upravljanje z eno roko in odlične lastnosti bodo navdušili poznavalce zelišč in koncentratov.

Vaporizator XMAX V2 Pro 3v1 – titan

Elegantna, kompaktna in kakovostna konstrukcija vaporizatorja XMAX V2 Pro.Narejen je iz kakovostnih materialov, ki vsebujejo keramično grelno komoro in nikljasto lupino po izbiri 4 barv.Uporabite lahko suha aromatična zelišča, koncentrate ali tekočine.

Vaporizator Flowermate V5.0S Pro Mini 3v1 – črn

Flowermate V5.0S Pro Mini je eden od manjših kakovostnih vaporizatorjev, za uporabnike, ki cenijo diskretnost, zmogljivost in popoln nadzor nad vsemi funkcijami.

Vaporizator XMAX V2 Pro 3v1 – črn

Elegantna, kompaktna in kakovostna konstrukcija vaporizatorja XMAX V2 Pro.Narejen je iz kakovostnih materialov, ki vsebujejo keramično grelno komoro in nikljasto lupino po izbiri 4 barv.Uporabite lahko suha aromatična zelišča, koncentrate ali tekočine. Vaporizator XMAX V2 Pro 3v1 – črn

Vaporizator Flowermate V5.0S Pro Mini 3v1 – moder

Flowermate V5.0S Pro Mini je eden od manjših kakovostnih vaporizatorjev, za uporabnike, ki cenijo diskretnost, zmogljivost in popoln nadzor nad vsemi funkcijami. Ima vgrajen stranski LCD zaslon s prikazom nastavljene temperature in stanjem baterije, keramično grelno čašo,.. Vaporizator Flowermate V5.0S Pro Mini 3v1 - moder

Vaporizator XMAX V2 Pro 3v1 – zlat

Elegantna, kompaktna in kakovostna konstrukcija vaporizatorja XMAX V2 Pro.Narejen je iz kakovostnih materialov, ki vsebujejo keramično grelno komoro in nikljasto lupino po izbiri 4 barv.Uporabite lahko suha aromatična zelišča, koncentrate ali tekočine.

Vaporizer Pen Cannabis Masters

Cannabis Masters Vaporizer Pen zasnovan za zagotavljanje vrhunskega pretoka pare z našimi kartušami.
Back to top