Menu
Račun
0

+386 40 680 119 

Košarica 0 Izdelkov 0,00
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Zaščitna Maska KN95 / FFP2 2 kos

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Cbd Shop ▼

Opis

Opis

Zaščitna Maska KN95 / FFP2 2 kos

Zaščitna maska za zaščito obraza KN95 / FFP2 prepreči vnos 95 % 0,3-mikrometrskih delcev iz okolja. Za razliko od klasičnih mask vakumsko popolnoma zapre obraz in tako omogoča popolno zaščito.

EDINSTVENA ZAŠČITA

Zaščitne maske KN95 / FFP2 so narejene iz 4 slojev/plasti:

Vrhnja oz. prva plast zadrži večje delce,
Druga plast je elektrostatična plast raztapljanja (zadrži PM 2.5 prah),
Tretja plast je N95 filter, ki preprečuje vhod bakterij in virusov
Četrta plast je elektrostatična plast raztapljanja, ki omogoča napredno (do 95%)
filtriranje bakterij in mikrodelcev “finega” prahu.
Maske dokazano zadržijo kar 95% nezaželjenih delcev. Njihovo kakovost dokazuje certifikat CE (FFP2).
Dodaten HEFA filter za zaščito pred virusi, bakterijami in ostalimi nezaželenimi
delci iz okolja.

PODROBNOSTI ZAŠČITNE MASKE KN95 / FFP2:

100% KQC material
Udobno tesnilo v predelu nosu za zanesljivo tesnjenje
Velikost: univerzalna
4 sloji + HEFA filter

Preden si namestimo masko, si umijemo ali razkužimo roke.
Maska mora pokrivati usta, nos in brado.
Masko lahko tudi večkrat uporabimo. Svetujemo vam, da jo dobro očistite ter prekuhate v vreli vodi.
Odstranimo jo tako, da se dotikamo le trakov.

Pakiranje: po 2 maski KN95 / FFP2

Poreklo: EU

Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno še ni ocen.

Bodite prvi, ki ga “Zaščitna Maska KN95 / FFP2 2 kos”

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

   

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

   

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

   

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

   

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >30€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

   

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

   

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Zobna ščetka z aktiviranim ogljem

Karbonoir zobna ščetka z aktiviranim ogljem je na voljo v več barvah. Ima izjemno mehke ščetine, ki so nežne do dlesni in zobne sklenine. Poleg tega so prevlečene z aktivnim ogljem, ki je naravna alternativna sredstvom za beljenje zob. Aktivno oglje na povsem naraven način temeljito odstranjuje obloge in bakterije ter tako zagotavlja svež dah.

Zaščitna Maska Kirurška 10-kos

Elastična zaščitna trislojna kirurška zaščitna maska za enkratno uporabo je narejena iz mehkega in udobnega materiala za nošenje. Zaščitna maska je namenjena za zaščito pred vdorom mikroorganizmov, telesnih tekočin, krvi, prahu in onesnaženim zrakom. Uporablja se v zaščitne namene osebja in bolnikov.
14,9954,99 Dodaj v košarico

Patron EOS dozirnik smole 5ml

Pozabite na običajne plastične brizge za odmerjanje naravnih izvlečkov, ekstraktov, olja, voska, paste ali smole. Dozirnik smole Patron EOS je trenutno najnovejši in najnaprednejši dozirni sistemi za konopljine izdelke na trgu. Dozirni sistem Patron je bil zasnovan posebej za odmerjanje snovi različne viskoznosti....
Sale!

Brizga PIC 60ml

Plastična sterilna brizga brez lateksa in silikonskih olj ter PVC-ja. Primerna za uporabo z visoko viskoznimi tekočinami brez igle.
2,10 Dodaj v košarico

Kalupi za izdelavo svečk

Vsak paket 1g in 2g kalupov za izdelavo svečk vsebuje 25 nizov po 12 kalupov, kar zadošča za izdelavo 300 svečk. S tem je količina izdelanih svečk dovolj za desetmesečno (1 x dnevno) ali petmesečno (2 x dnevno) uporabo. Paket 3g kalupov za izdelavo svečk vsebuje 22 nizov po 12 kalupov, kar zadošča za izdelavo 264 svečk.
22,9024,10 Dodaj v košarico

Razkužilo v gelu MJ 100 ml

MJ dezinfekcijski gel za temeljito razkuževanje rok. Zaradi njegovih sestavin že v nekaj sekundah uniči bakterije, pomaga pri preprečevanju okužb in učinkuje proti širokemu spektru nevarnih mikroorganizmov.

Stojalo za polnjenje svečk

Priročno plastično stojalo za polnjenje svečk s tremi režami. Primerno za kalupe velikosti 1-2-3g. S tem priročnim dodatkom bo izdelava konopljinih svečk še bolj enostavna, delo pa bo potekalo hitreje.
Back to top