Menu
Račun
0
Košarica 0 Izdelkov 0,00

V košarici ni izdelkov

Zydot Cleaner Euro Blend Pomaranča – urin

‹Vrnitev na prejšnjo stran

Head Shop ▼

Opis

Opis

Zydot Cleaner Euro Blend Pomaranča – urin

Naravni napitek za čiščenje telesa od THC-ja in ostalih drog.

ZA BOLJŠI IN SIGURNEJŠI UČINEK, SE JE PRED UPORABO, NUJNO POTREBNO DRŽATI NAVODIL NAPISANIH NA PLASTENKI !

ČE IMA OSEBA KREPKO PREKO 95kg, ali ima 90-95kg in na sebi dosti maščob, potem je priporočljivo vzeti 2 dozi Zydot-a (z enako količino vode kot za 1 dozo!! ). Če v tem istem primeru oseba ni preveč toksična s THC-jem in nima dosti maščob na sebi, potem zadostuje 1 doza.

ZYDOT Cleaner EURO BLEND

Sestavine:

Creatin in B vitamini v naravni obliki
fruktoza
modificiran koruzni škrob-moka
naravna aroma oranže, češnje ali tropic
dextrin (izvleček moke)
čajna mešanica

Prašek oziroma napitek narejen na naravni osnovi in je popolnoma legalen ter skladu z evropskimi standardi.

POMEMBNO INFORMACIJE Naslednje informacije bodo pomagale, da bo mešanica Zydot Ultimate Blend čim bolj učinkovita, zato jih je treba natančno upoštevati, preden zaužijete izdelek. Teden pred uporabo izdelka pijte veliko vode. Voda je ključnega pomena za naravni proces čiščenja vašega telesa. Redno telovadi. Aerobna vadba pospešuje vaš metabolizem in odstranjuje toksine z znojem in uriniranjem. Vendar ne izvajajte dneva uporabe izdelka. Izogibajte se toksinom in strupenim okoljem 24 do 48 ur pred uporabo izdelka. Izogibajte se tudi alkoholnim pijačam, zdravilom brez recepta in brez recepta, kislim tekočinam, slani hrani (sol zadržuje vodo v telesu) in velikim količinam vitaminov. Jej zdravo. Živila z visoko vsebnostjo maščob upočasnijo proces čiščenja. Tudi nekateri toksini so shranjeni v maščobnih celicah, včasih več mesecev po izpostavljenosti.NAVODILA

headinh h2

NAVODILA:

◦ Pustite približno 2½ do 3 ure, da dokončate postopek čiščenja (koraki 1 – 4).
◦ Vodo je treba piti ves dan, vendar ne preveč.
◦ 
Pijte 16 do 24 oz. kozarec vode 1 uro pred pitjem Ultimate Blend za pomoč pri odstranjevanju obstoječih toksinov v vašem mehurju.
◦ Dobro pretresite in popijte celotno vsebino
◦ 15 minut po pitju Ultimate Blenda napolnite posodo z vodo in popijte.
◦ Morate urinirati vsaj 3-krat, da odstranite toksine iz telesa.
◦ Če je mogoče, pijte izdelek po tem, ko ste budni 3 do 4 ure.

Podobni izdelki – KLEANER 30ML – SLINA

Neto količina: plastenka 473ml

Proizvajalec: ZYDOT

Poreklo: EU

Prenos Datotek
Plačilo in dostava

PLAČILO IN DOSTAVA

  

            ◦ PO POVZETJU Z ODKUPNINO

            ◦ S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO

            ◦ PO PREDRAČUNU

            ◦ GOTOVINSKO v podjetju

  

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih. Plačilo po povzetju v nakupovalni košarici je možno do zneska 499€ za višji znesek pa ni možnosti plačila po povzetju. Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard in Visa. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.cannabismasters.eu, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Cannabis Masters s.p.., bančno nakazilo na SKB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0313 5100 0945 265. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  

DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€ (z ddv)

◦ NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI

◦ Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

  

Načini dostave:

◦ Pošta Slovenije

◦ Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)

◦ Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)

◦ GLS

◦ GLS paketomat in druga prevzemna mesta

◦ prevzem v podjetju po obstoječem urniku, ob pravočasni predhodni najavi

  

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino. V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino. Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave. Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Podobni izdelki

Kleaner 30ml – slina

Kleaner, kateri bo izničil vaše toksine v slini.Vas skrbi, da ne boste opravili testa sline, čeprav ste že nekaj časa brez uporabe psihoaktvnih snovi?
Back to top